Menú Cruce

PRIMERS

 

Amanida, llenties pardines, tomàquet, hortalisses, magrana, dauets de terrina de porc, vinagreta de mostassa i llavors.

Spaghetti, gamba, rossinyols i trompetes de la mort.

Arròs de sípia de costa, carxofa i allioli suau d’alls tendres.

Crema de porros, llagostí, puntes d’espàrrecs verds i pipes.

SEGONS

Llobarro, àpit, patata, espinacs i cítrics.

Botifarra, cremós de rossinyols, ceba caramel.litzada i albergínia blanca.

Bonítol d’Arenys, vegetals, alvocat i sèsam.

Caneló de carn del rostit, crema de formatge comté i fons de carn.

.

.

.

 

22€( postres, pa, vi de taula, iva inclòs ) 

Copa de vi o cava de selecció 4,75€ 

 

POSTRES

Crema de iogurt, fruita i avellanes eco.

Mató, mel de romaní del a Montseny, fruits vermells i trinxat de fruits secs.

Sopa de xocolata negra, plàtan i nous eco.

Pa de pessic, xocolata negra i avellanes eco.

cremós de mascarpone, mango i pebre Rosa.

Cromoteràpia: postre blanc.

Xocolata blanca, fruits vermells  i festucs.

Puré de pera williams, fruita i anís estrellat.

Gelat de xocolata negra ( Belga ) crema de galeta Maria

 

ADAPTEM PLATS PER VEGANS I VEGETARIANS.

ELS PRODUCTES DE LA TERRA UTILITZATS EN AQUESTS MENÚS SÓN ECOLÒGICS.

Tanquem la cuina a les 15:30 i la sala a les 17:00