PRIMERS
Amanida, llenties pardines, tomàquet, hortalisses, magrana, dauets de terrina de porc, vinagreta de mostassa i llavors.
Spaghetti, gamba, rossinyols i trompetes de la mort.
Arròs de sípia de costa, carxofa i allioli suau d’alls tendres.
Crema de porros, llagostí, puntes d’espàrrecs verds i pipes.
SEGONS
Llobarro, àpit, patata, espinacs i cítrics.
Botifarra, cremós de rossinyols, ceba caramel.litzada i albergínia blanca.
Bonítol d’Arenys, vegetals, alvocat i sèsam.
Caneló de carn del rostit, crema de formatge comté i fons de carn.
.
.
.
22€( postres, pa, vi de taula, iva inclòs )
Copa de vi o cava de selecció 4,75€
POSTRES
Crema de iogurt, fruita i avellanes eco.
Mató, mel de romaní del a Montseny, fruits vermells i trinxat de fruits secs.
Sopa de xocolata negra, plàtan i nous eco.
Pa de pessic, xocolata negra i avellanes eco.
cremós de mascarpone, mango i pebre Rosa.
Cromoteràpia: postre blanc.
Xocolata blanca, fruits vermells i festucs.
Puré de pera williams, fruita i anís estrellat.
Gelat de xocolata negra ( Belga ) crema de galeta Maria
ADAPTEM PLATS PER VEGANS I VEGETARIANS.
ELS PRODUCTES DE LA TERRA UTILITZATS EN AQUESTS MENÚS SÓN ECOLÒGICS.
Tanquem la cuina a les 15:30 i la sala a les 17:00